Over ons

 

Ik ben geen man om seriewerk te maken. Ik haal voldoening uit ingewikkelde constructies, detailbetimmering of het aanpassen van bouwtekeningen aan de praktijk. Zodra het een beetje moeilijk wordt ben ik op mijn best. Verder heb ik er plezier in om bouwprojecten aan te sturen en te zorgen dat de planning klopt waardoor elektricien, stukadoor de schilder of de dakdekker, vooruit kunnen.

Over ons

Misschien ben ik een beetje een perfectionist. Door mijn opleidingen en de feeling voor het timmervak merkte ik dat mijn inbreng en ideeën wel gewaardeerd werden, maar niet pasten in grote organisaties. De vrijheid om bouwprojecten een eigen gezicht te geven en me te verplaatsen in de opdrachtgever, waren redenen om in 2000 een eigen bedrijf te starten. Eén aanspreekpunt voor de totale bouwplannen en projecten in eigen hand: dat is ons sterke punt.

Bus met aanhanger

Door uitsluitend te werken met kwaliteitsmaterialen en materieel, kunnen wij ook kwaliteitproducten leveren. Veiligheid op de werkplek zowel voor bewoners als voor werklui houdt bij ons in: een opgeruimd bouwterrein zonder rondslingerend afval. Flexibiliteit en planning blijven belangrijk. Dan zijn opdrachten klaar voor de deadline en dat lukt omdat wij in de avonduren voorbereidende werkzaamheden uitvoeren in onze werkplaats. Verder is de bedrijfsbus ingericht met alle benodigde gereedschappen zodat we op de werkplek nooit misgrijpen.

Voor sloop- en grondwerkzaamheden, opperen of het tillen van zware constructies, zetten we onze mini-loader in.

Vanzelfsprekend zijn onze prijzen scherp en adviseren wij u graag bij uw persoonlijke bouwplannen.