Nieuwe keuken in landelijke sfeer

Ook voor het maken van keukens en kasten kunt u bij de Wit timmer- & bouwbedrijf terecht! Deze landelijke keuken is van alle gemakken voorzien. In de brede lades is veel opbergruimte beschikbaar. De ‘apothekerskast’ biedt veel ruimte door het hele front naar voren te trekken. De lades zijn onafhankelijk van elkaar naar voren te halen. De afzuigkap is verwerkt in de nostalgische schouw.

De keuken is gemaakt van eiken hout en daarna geschilderd. Het voordeel van schilderen is dat de nerfstructuur van het hout zichtbaar blijft. Het aanrechtblad is een donkergrijs hardstenen blad afgewerkt met een gefreesde rand.

Dezelfde kasten zijn ook geplaatst in de bijkeuken waarin de wasmachine en droger achter de deurtjes zitten. De kastenwand is ingedeeld in deuren, lades en open vakken. Uiteraard alles naar eigen wens van de opdrachtgever!

De ruimte in de keuken is afgetimmerd in dezelfde nostalgische sfeer; hoge lambrisering en architraven. Het freeswerk is het detail van de afwerking!

De brede schuifdeuren schuiven in de muur ‘weg’. Dit maakt het makkelijk om één grote ruimte te maken, geeft een ruimtelijk beeld en de deuren slaan niet naar binnen of buiten.

0
0
1
2
3
4
5
6
8
9
a