Creatief bouwen met De Wit timmer- & bouwbedrijf

 

U hebt verbouwingsplannen, uw woning of bedrijfspand is toe aan totale renovatie, wellicht aan een opknapbeurt. Ideeën voor een fraaie dakopbouw of serre spelen al langer door uw hoofd maar wachten op de cruciale uitvoeringsvraag: welk bedrijf is capabel om hét originele bouwproject te verwezenlijken dat u voor ogen hebt?

De Wit timmer- & bouwbedrijf verzorgt al jarenlang totale bouwprojecten waarin creativiteit een belangrijk onderdeel is. Wij zijn gewend om praktijkoplossingen te leveren. Naast technische deskundigheid is dat onze kracht. Want meedenken vanaf de beginfase voorkomt onnodige kosten of teleurstellingen. Vindingrijk komen wij tot een functionele ruimte-invulling die naadloos aansluit bij woning en interieur. Verder werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en staan garant voor een secure afwerking.

Als relatief klein bouwbedrijf leveren we opmerkelijke prestaties. Dat kan vanwege samenwerking en vaste contacten met vaklui als elektricien, loodgieter of stukadoor. Ook deze mensen denken veelzijdig en praktisch waardoor zowel particulieren als ondernemers graag bij ons aankloppen voor bescheiden én unieke projecten. Natuurlijk blijft de totale eindverantwoording bij De Wit timmer- & bouwbedrijf.