Renovatie

Woningen, winkels en bedrijfspanden verbouwen of renoveren is geen dagelijkse kost voor leken. Toch zijn uw eigen wensen en uw persoonlijke inbreng onmisbaar. U bent namelijk degene die er later met plezier wil wonen en werken. Laat u adviseren!

 Renovatiewerkzaamheden zowel binnen als buiten vragen op de eerste plaats: aandacht voor het totale bestaande pand. Het pand moet straks weer één geheel vormen. Liefst onderhoudsvrij en praktisch. Dat betekent: vervangende kozijnen, boeiboorden, of gevelbekleding horen de kenmerken te krijgen van het huidige pand. En dan komt onze timmerwerkplaats goed van pas. Daar vervaardigen wij maatwerk voor elk renovatieproject. Vensters, plinten, architraven, of kraaldelen? Gepotdekselde planken voor vernieuwing van boerderij, landwinkel, dierenverblijf of andere locatie? Kijk eens naar onze opgeleverde projecten en ontdek onze manier van werken. 

De overheid stelt verschillende subsidies beschikbaar voor het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan woningen. Controleer via de subsidiewijzer snel en eenvoudig of u voor een subsidie in aanmerking komt! Klik hier om meer foto’s te zien.

 

Voor isolatiewerkzaamheden zijn er subsidiemogelijkheden van het rijk

Scroll naar boven